Mer om oss

Teleskopguide.se er din uavhengige nettguide for å finne de beste teleskopene og lære mer om verdensrommet. Vi streber etter å være helt upartisk slik at du kan ta den riktige avgjørelsen når du kjøper teleskop og tilbehør til teleskopene dine.

Teamet vårt inkluderer flere eksperter på teleskop og verdensrommet. Vi har mange års erfaring med å lage best i testguider på internett. Derfor har vi en god følelse for hva du som forbruker ser etter – og trenger i form av tips og råd.

Vår ambisjon og vår visjon er at alle som leter etter de beste teleskopene bør få all informasjonen de trenger for å ta en informert beslutning.

Slik tester vi de beste teleskopene

Hvordan finner man det beste teleskopet? Hvordan har vi gjort det?

Det har vært flere reelle tester som har blitt utført av modellene på markedet. Det vi gjorde var at vi gikk gjennom alle disse testene én etter én.

Vi har gransket hver protokoll for å finne ut hvilket teleskop andre synes er best. Etter dette har vi valgt ut modellene som er toppkandidater i litt ulike kategorier som beste teleskop for nybegynnere og beste proffmodell.

Vi har så testet disse i dybden for å kunne kåre en vinner i hver kategori. Disse testene oppdateres fortløpende etter hvert som nye varianter og modeller kommer på markedet.

Slik tjener vi penger

Teleskopguide.se er uavhengig og vil forbli det. Men hvordan tjener vi penger?

Svaret er at vi finansierer denne tjenesten gjennom såkalt affiliate marketing.

Dette betyr at vi mottar provisjon på ethvert salg som skjer etter at du eller en annen besøkende klikker på en lenke og deretter kjøper et teleskop fra en av forhandlerne.

Du som kjøper betaler verken mer eller mindre for teleskopet ditt. Prisen er nøyaktig den samme som om du hadde gått direkte til en av butikkene. Provisjonen er selgers ansvar og den tas fra markedsføringsbudsjettet. De betaler oss i stedet for for eksempel å annonsere på nett eller i dagspressen.

Er vi da ikke avhengige av disse partnerne og dermed partiske? Nei ikke i det hele tatt. Først baserer vi tipsene våre på ulike uavhengige tester som allerede er utført. For det andre har hver forhandler mengder av forskjellige modeller. Det er bare opp til oss å velge nøyaktig hvilken vi vil anbefale.

Så du kan se det som en vinn-vinn-situasjon. Du får uavhengige tips og anmeldelser fra ulike tester. Vi får da en liten kompensasjon dersom du bestemmer deg for å kjøpe.

Forfatter og ekspert

Til å hjelpe oss med å skrive tekstene har vi Hans Lindblom, som er ekspert på astronomi og teleskop. Han har utviklet solid kompetanse både faglig og privat.

Driften av nettstedet administreres av selskapet Webpartners Sweden AB

Org.nr: 559138-4234